Een nieuwe klassieker is zojuist verschenen: De kleine prins van Agnès de Lestrade en Valeria Docampo (makers van Het land van de grote woor...

De kleine prins

Een nieuwe klassieker is zojuist verschenen: De kleine prins van Agnès de Lestrade en Valeria Docampo (makers van Het land van de grote woordfabriek). Een unieke en spectaculaire herwerking van de tijdloze klassieker van Antoine de Saint-Exupéry.


‘Teken alsjeblieft een schaap voor mij …’
De kleine prins van Antoine de Saint-Exupéry is een buitengewoon en tijdloos boek over het mysterie van liefde en vriendschap. En over hoe je groot kan worden zonder het kind in jezelf te verliezen. Dit boek van Agnès de Lestrade & Valeria Docampo is er voor kinderen van 5 tot 105 jaar

Agnès de Lestrade woont tussen de maisvelden, langs de oevers van de Garonne in het Franse Barie. Zodra een idee voor een verhaal opborrelt bij Agnès, kan ze slechts één ding doen en dat is schrijven. Het land van de grote woordfabriek is bekroond met een Vlag en Wimpel voor de tekst en is in vele talen vertaald.



Valeria Docampo woont in de Argentijnse stad Buenos Aires. Ze begon te tekenen, omdat ze het gevoel had op deze manier de poëzie van het alledaagse te kunnen vatten. Sinds 2006 legt ze zich volledig toe op het illustreren van kinderboeken. Ze krijgt verschillende illustratieopdrachten over de hele wereld.



Blader hier door het boek.



Meer weten?
https://www.eenhoorn.be/nl/de-kleine-prins.html


Foto's?
Eenhoorn