Ik ben Ann, vriendin van Dries én mama van Elien en Lore. Eén ding hebben we alle 4 gemeen. We kunnen niet niks doen... Echt niet. Het lukt ...

Wie zijn wij?

Ik ben Ann, vriendin van Dries én mama van Elien en Lore. Eén ding hebben we alle 4 gemeen. We kunnen niet niks doen... Echt niet. Het lukt niet. We zijn altijd bezig. We knutselen, tekenen, schilderen, spelen buiten, zingen, dansen, springen, koken, bakken, eten, spelen, fietsen, lopen, ... We zijn steeds op zoek naar het meest uitdagende spel, het lekkerste 4-uurtje, het spannendste boek, de mooiste trui, het zachtste deken, de hoogste blokkentoren, de grappigste koekjesuitsteker, de veiligste autostoel, de gekste uitstap, het zotste liedje en ga zo maar verder. Want voor mijn kinderen is enkel het beste goed genoeg... Waarschijnlijk ken je dat gevoel? Op onze blog kan je deze zoektocht volgen. We testen, samen met andere mama's én proefkonijntjes, de allernieuwste kinderproducten. Op zoek naar het allerbeste. Want alleen het beste is goed genoeg!


Elien is een flinke kleuter van 6 jaar. Ze is erg creatief, speelt graag spelletjes, helpt mama vaak in de keuken en verslindt boeken.


Lore is een vrolijke deugniet van 4 jaar. Ze is de liefste poppenmama die ik ken, heel zorgzaam, kan een aardig potje koken in haar keukentje en houdt ervan om zichzelf te verkleden.