Wie in september terug naar school moet, kan maar beter in stijl gaan, niet? Het Franse kledingmerk Kiabi zorgt ervoor dat iedereen straks h...

Tot op de speelplaats!

Wie in september terug naar school moet, kan maar beter in stijl gaan, niet? Het Franse kledingmerk Kiabi zorgt ervoor dat iedereen straks hip aan de schoolpoort verschijnt. De nieuwe najaarscollectie telt dan ook heel wat comfortabele outfits. Zo voelt elke leerling zich meteen op zijn gemak en krijgen kinderen alle ruimte om te spelen, te leren en vrienden te maken.

Kiabi is gekend om zijn betaalbare kleding voor het hele gezin. De herfst- en wintercollectie 2019 pakt uit met tal van toffe basics die je haast eindeloos kan combineren. Daarnaast kan je zonder veel moeite op trends inspelen met typische kleuren als kakigroen, okergeel en roestbruin en zachte materialen zoals fluweel.


Jongens komen erg stoer uit de hoek met een vlotte sweater, gecombineerd met een jeansjasje in kaki. En met een paar gewatteerde schoenen, roestbruine broek en lichtgrijze hoodie met fleece ben je zo klaar voor de winter.




Meisjes moeten trouwens niet onderdoen in stijl. Kiabi verrast dit najaar alle jonge fashionista’s met hippe rokjes – met dierenprint, effen of in ribfluweel – en coole jeansbroeken met brede pijpen. Ook de korte en lange jassen – in aaibaar teddystof, superschattige fleece of meer gekleed met pelskraag – zullen ongetwijfeld in de smaak vallen. Om nog te zwijgen van accessoires als een hartvormig handtasje dat je boekentas uiteraard extra cachet geeft…


Kiabi telt intussen zes winkels in België en heeft een webshop, www.kiabi.be, waar je de hele collectie kan terugvinden.




Meer weten?
www.kiabi.be

Foto's?
Kiabi