Crayola motiveert je kinderen hun creativiteit oneindig de vrije loop te laten. Met de Mini Neon Scented Marker Maker kan jij je eigen gep...

Proefkonijn gezocht: Crayola Mini Neon Scented Marker Maker

Crayola motiveert je kinderen hun creativiteit oneindig de vrije loop te laten. Met de Mini Neon Scented Marker Maker kan jij je eigen gepersonaliseerde geurende neonstiften maken. Met behulp van de eenvoudige mengkaart kan iedereen zijn eigen favoriete neonkleur maken. Crayola stimuleert onbeperkte creativiteit! 


Met de Mini Neon Scented Marker Maker maak je zelf je eigen neon geurstiften. Mix met behulp van de drie basiskleuren, maatbeker en een viltstiftenvergrendelaar je eigen persoonlijke kleur en geur. De drie basiskleuren hebben een eigen geur (Blue Raspberry, Lemon Toffee en Fruit Punch) en zo kun je maar liefst 36 verschillende Crayola neonstiften maken! Versier daarna je gepersonaliseerde stift met de bijgeleverde stickers en bedenk een unieke naam die je op het label schrijft en op de stift plakt. Met behulp van de mengkaart creëer je je favoriete kleur of je bedenkt een eigen kleur. En om je gloednieuwe zelfgemaakte stiften nooit meer kwijt te raken maak je deze eenvoudig vast aan je tas, etui of draag het als sieraad!


Getest op kinderen zkt een creatief proefkonijn om eigen neonstiften te maken. Iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat. Dat kan op de blog, per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vermeld je naam en leeftijd en vertel wat jouw favoriete neon-kleur is. Reageren kan tot en met dinsdag 13 november. 

De Mini Neon Scented Marker Maker is verkrijgbaar via alle speelgoedwinkels, Wehkamp en Bol.com. De verkoopadviesprijs bedraagt €17,95.



Meer weten?
http://www.crayola.be/nl-be/

Foto's?
Crayola