MGA Entertainment lanceert hét verzamelspeelgoed van dit voorjaar: L.O.L. Surprise!, wat boordevol verrassingselementen zit en inspeelt op d...

L.O.L., laat je verrassen

MGA Entertainment lanceert hét verzamelspeelgoed van dit voorjaar: L.O.L. Surprise!, wat boordevol verrassingselementen zit en inspeelt op de unboxing trend. Deze week geven we er 5 weg op de blog. Elien en Lore hebben hun verrassingsbol alvast uitgepakt. Benieuwd?

Ken je de nieuwste trend in Youtube-land al? Unboxing! Dat zijn video's waar mensen een product 'unboxen' of uitpakken. L.O.L. Surprise! leent zich helemaal voor unboxing. Bij iedere laag die wordt uitgepakt, neemt de spanning toe. We installeerden mama's gsm op een statiefje en het uitpakken kon beginnen.

En als er iets is dat onze meisjes graag doen, is het kadootjes uitpakken. Dat is toevallig één van hun specialiteiten: kijk maar mee!


We hadden één bol voor twee meisjes en maakten de afspraak: om beurten één laagje uitpakken. De bol bestaat uit zeven lagen. Dat is niet deelbaar door twee, maar dat vertelde ik er niet bij. In iedere laag zit een nieuwe verrassing en hints naar het popje dat binnenin zit te wachten. 


Na laag 1 vonden we een geheime boodschap. Bij laag 2 zaten stickertjes. Dan vonden we een drinkflesje. De 4de verrassing was een bordje vol lekkere sushi.Daarna vond Elien de kleertjes van het popje en Lore vond een halsketting of kroontje, daar zijn we niet goed uit.


En helemaal op het einde vonden we het babypopje. Wat was het leuk om deze bal samen uit te pakken. Laag per laag. Eén voor één.


Het drinkflesje werd gevuld met water en het popje begon te drinken. De oogjes van het popje veranderden van kleur bij het drinken. En wanneer je op haar wangen duwt, begint ze spontaan tranen te huilen of te plassen. Hilarisch vonden Elien en Lore dat.

Daarna wilden de meisjes het popje een badje geven. We verhuisden naar buiten. Ze hebben de hele namiddag met het popje gespeeld. In bad, uit bad, in bad, uit bad, ... 


In totaal zijn er meer dan 45 verschillende popjes te verzamelen, ieder met een eigen stijl en persoonlijkheid. Verzamelen is dé trend in speelgoedland. Met de L.O.L. Surprise! blijft het niet alleen bij verzamelen, maar wordt er ook ingehaakt op de unboxing trend, zeer populair op platformen als YouTube. Bij iedere laag die wordt uitgepakt, neemt de spanning toe. Het is gemakkelijk voor kinderen om hun L.O.L. Surprise! collectie uit te breiden, of te variëren omdat de accessoires deelbaar en ruilbaar zijn met vriendjes of vriendinnetjes.

De L.O.L. Surprise!™ (Lil Outrages Littles), speelgoed sets zijn bestemd voor kinderen vanaf 6 jaar en is vanaf nu verkrijgbaar in de speelgoedwinkel. De adviesprijs bedraagt €9,99 per stuk.


Benieuwd naar deze leuke popjes? Deze week geven we 5 verrassingsballen weg op de blog. Hou ons in de gaten!


Meer weten?
Lolsurprise.com