25 jaar geleden zag de eerste BABY born® het levenslicht, hoog tijd voor een feestje! Lieve poppenmama Lore feest graag mee.

Happy Birthday BABY born®

25 jaar geleden zag de eerste BABY born® het levenslicht, hoog tijd voor een feestje! Lieve poppenmama Lore feest graag mee.

25 jaar geleden zag de eerste BABY born® het levenslicht, hoog tijd voor een feestje! Haar jonge uiterlijk doet vermoeden dat ze nog geen dag ouder is geworden, maar ondertussen gaat ze al diverse generaties poppenmoeders mee. Om dit te vieren, wordt dit najaar één groot BABY born® feest! Voor de herfst en winter zijn er nieuwe outfits beschikbaar, afgestemd op passende thema’s. Helemaal in feestelijke stemming!


Speciaal voor haar verjaardag draagt BABY born® een feestelijke jurk, versierd met strikjes en een rand van tule. Om de pop gemakkelijk van een andere outfit te voorzien, is het bolerootje vastgemaakt aan de jurk. De jurk wordt geleverd met bijpassende roze ballerina's en een verjaardagstiara. Een verjaardagsfeestje is natuurlijk niet compleet zonder gebaksbordjes en kopjes. Laat de gasten maar komen!

  
En feesten, dat doe je niet alleen! Toen BABY born® ons vroeg of Lore mama wilde worden van één van hun poppen, wist ze niet waar ze het had. Natuurlijk! Lore is echt de liefste poppenmama die ik ken. Onvoorwaardelijke liefde voor haar 'kindjes'. En poppen? Dat is voor Lore als schoenen of handtassen voor sommige vrouwen: 'je kan er nooit genoeg hebben!'.


Haar eerste reactie? Lore was erg onder de indruk van alle accessoires: bordjes, tasjes, lepeltjes, een potje, een superlief kleedje, een tutje, een flesje, een pamper, schoentjes en een armbandje. Eentje voor de pop en eentje voor de poppenmama. Het was meteen liefde op het eerste gezicht! Dat kan moeilijk anders... zo'n schattig popje: felblauwe ogen, rode lippen en een blik waar elke mama voor zou smelten.


Mama: 'Wat is de naam van je pop?'
Lore: 'Strikje.' 
Mama: 'Strikje?'
Lore: 'Ja.'
Mama: 'Wat een gekke naam.'
Lore: 'Een strikje is toch skattig!'
Mama: 'Ja, dat is waar.'
Lore: 'Deze pop is dat ook. Daarom is haar naam strikje.'Wie zegt dat je geen plezier kunt hebben in het natte Belgische weer? Met een grote glimlach springt BABY born® van de ene in de andere plas. De regenpret-set is de perfecte partner in crime om er op uit te gaan deze herfst. Met een gele regenjas, bijpassende laarzen en regenbroek ga je iedere wolkbreuk met plezier tegemoet. Dit regensetje is erg mooi: het regenpakje is mooi afgewerkt, elastiek voor rond de voetjes, velcro aan de zijkant en velcro aan de bandjes. De laarsjes zijn superschattig. En het jasje? Jammer dat het niet in maat 104 bestaat, ik kocht het meteen voor Lore: vanbinnen mooi afgewerkt met een vrolijke print, felgeel aan de buitenkant.


Naast deze regenpret-set zijn er nog vele andere leuke setjes: winterkleding, paardrijd-outfit, badjas, feeënjurk, badpak, jeans, joggingpak, speelpakje, jurk, nachthemd, rompertje, pyjama, ... Moeilijk om uit de hele collectie te kiezen. Hopelijk kiest Sinterklaas een mooi setje uit.


En na het buitenspelen, gaat de pop lekker mee in bad! Dolle pret vinden de meisjes het om samen in bad te zitten. Er wordt soms gevochten (en ja, dat mag je letterlijk nemen) om de pop te mogen vasthouden. In bad krijgt het popje wel wat water binnen... haar buikje zit goed vol. Dat kan je eruit duwen, maar na het bad moet Strikje altijd nog even in de badkamer blijven van mama. Het duurt toch even voor al het water uit haar buikje is.


Strikje kan trouwens nog veel meer! Ze kan drinken, eten, plassen én op het potje gaan. Ik ken Lore... Als ik haar vertel dat haar pop écht kan drinken, dan ligt ons hele huis vol water. Dus nee, ik heb het niet gezegd. Ik heb niet verteld dat het flesje gevuld kan worden met water, dat de pop het water echt opdrinkt en dat haar popje een beetje later écht op het potje gaat. Ik heb ook niet verteld over het het bijgeleverde zakje babyvoeding. Je moet enkel water toevoegen en roeren. Je pop kan het papje opeten, en even later moet je de pamper verversen. Als Lore wat ouder en wat minder onhandig is, zal ik het haar wel vertellen. Beloofd!

Is jouw oogappel ook zo'n lieve poppenmama of - papa? Dan is deze BABY born® set echt een aanrader! 


De adviesprijs voor de interactieve pop bedraagt €59,99. Maar vergelijk de prijzen in de verschillende speelgoedwinkels en je vindt goedkoper!

Hou de website en de Facebookpagina van BABY born® nauwlettend in de gaten. Naar aanleiding van de 25ste verjaardag zijn er veel leuke acties en wedstrijden. Ohja, hou ook onze blog in de gaten. Want wij geven binnenkort een Happy Birthday Luxe Kerst-set weg voor jouw BABY born®.Meer weten?
http://www.baby-born.com/nl/
https://www.facebook.com/MyBABYborn/?fref=ts