Alvityl garandeert je kinderen een goede nachtrust! Hoe? Met Alvityl Zachte nacht, een siroop op basis van 3 natuurlijke planten enerzijd...

PROEFKONIJN GEZOCHT: Zelf je droomknuffel ontwerpen

Alvityl garandeert je kinderen een goede nachtrust! Hoe? Met Alvityl Zachte nacht, een siroop op basis van 3 natuurlijke planten enerzijds én met je eigen knuffel anderzijds. Je gepersonaliseerde knuffel. Hoe zot is dat? Lees snel verder, want misschien krijg jij via Getest op kinderen en Alvityl je zelf ontworpen knuffel.

Alvityl is al meer dan 50 jaar partner van het welzijn van het hele gezin, begeleidt kinderen tijdens hun groei met aangepaste oplossingen voor de vitaliteit, het immuunsysteem, de concentratie en nu ook een goede nachtrust.


Misschien zag je het al? Op dit moment biedt Alvityl een nationale wedstrijd in de apotheek. Bij aankoop van een product uit het gamma Alvityl mag je kindje een tekening online insturen. "Mijn droomknuffel voor zachte nachten met Alvityl!" Uit alle ingezonden tekeningen worden na 30 november enkele winnaars gekozen. Deze winnaars krijgen hun gepersonaliseerde knuffel (ter waarde van 116 euro) thuisgestuurd.

Wat waren wij blij toen Alvityl ons vroeg of we, in aanloop naar deze actie, onze eigen knuffel alvast wilden ontwerpen. Elien en Lore dachten even na en tekenden dan hun droomknuffel op papier. Bij Lore bleef het vrij abstract: een gek groen beest met een lange snuit. Elien wist precies hoe haar lievelingsknuffel eruit moest zien: lang, 8 poten, een lachende snoet, 2 voelsprieten én véél poten.

Waarom ze hun droomknuffel moesten tekenen, dat had ik er niet bij gezegd. Wat waren ze verrast en blij toen ze vorige week een pakje thuisgestuurd kregen. Met daarin hun eigen ontworpen knuffel! Ze konden hun ogen niet geloven (en ik de mijne eigenlijk ook niet). 

En er is ook goed nieuws voor jullie. Want onder onze volgers mogen we 1 proefkonijn (van 3 tot 12 jaar) uitkiezen waarvan de droomknuffel ontworpen wordt. 

Wat moet je hiervoor doen? 
1. Volg Alvityl hier op Facebook.
2. Maak een tekening van je droomknuffel. Post de tekening op je eigen Facebookpagina. Is je kindje te jong om een tekening te maken? Geen probleem, post dan een foto van je kind zelf (volledig en op een neutrale achtergrond). Dan wordt je kind omgetoverd tot een zachte knuffel.
3. Tag Getest op kinderen op de foto.
4. Tag Alvityl op de foto. 
Deelnemen kan tot en met zondag 20 november.

En wij mogen de winnaar kiezen!


Meer weten?

1 reacties: