Met enkel zand en water creëerden artiesten hun favoriete sterren op het Groot Strand van Oostende. Het Zandsculpturenfestival wordt binnenk...

Proefkonijnen gezocht: Zandsculpturenfestival

Met enkel zand en water creëerden artiesten hun favoriete sterren op het Groot Strand van Oostende. Het Zandsculpturenfestival wordt binnenkort uitgebreid getest door onze proefkonijnen. Want we mogen 50 (!) kaarten wegschenken.

Vorige zomer stuurden we 3 gezinnen naar het Zandsculpturenfestival. Hun advies? "Het allerleukste was om dit eens gezien te hebben. Tegen andere mensen zouden we zeggen: 'Je moet het eens meemaken!' Bedankt voor deze ervaring! Toppie!
Die ervaringen lees je hier

De magistrale handen van de zand-kunstenaars brengen een eerbetoon aan de vedetten uit de muziek, film- en sportcultuur. Misschien zit jouw grote idool er ook wel tussen?


De 40 kunstenaars, afkomstig uit 12 verschillende landen, creëerden uit niet minder dan 240 vrachtwagens speciaal aangevoerd zand, een beeldengalerij van ruim 10.000 m². De 150 reusachtige sculpturen, van 2 tot 6 meter hoog, zijn bestand tegen alle weersomstandigheden.


Speciaal aangelegde paden maken het festival volledig rolstoel-toegankelijk, het wandelparcours bedraagt ongeveer 1 kilometer. Reken op minimum één uur voor je bezoek.


Getest op kinderen zkt gezinnen om het Zandsculpturenfestival te gaan ontdekken. We geven 50 kaarten (een 12tal gezinnen) weg. Samen met jouw grote idool (in zand) op de foto? Dat kan! Stel je snel kandidaat. Dat kan via een reactie hieronder of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vermeld je naam en leeftijd en vertel welk idool jij graag in de beeldengalerij van het Zandsculpturenfestival zou tegenkomen. Reageren kan tot en met maandag 18 juli. 


Het Zandsculpturenfestival vindt plaats op het Groot Strand van Oostende en opent zijn poorten voor het publiek elke dag nog tot en met zondag 4 september, doorlopend van 10 tot 19 uur.  

De prijzen voor de tickets bedragen:
* kinderen tot en met 3 jaar: gratis
* kinderen van 4 tot 11 jaar: € 8
* volwassenen: € 12
* studenten (op vertoon van studentenkaart): € 10
* seniors ouder dan 65 jaar (op vertoon van identiteitskaart): € 10
* personen met een beperking (op vertoon van invaliditeitskaart): € 10Meer weten?
http://www.zandsculpturen.be

Foto's?
Zandsculpturenfestival

12 opmerkingen:

 1. Stine De Ridder, 45 mama van Dean (11.5) en Kane 9.5, mijn idool is James Dean, zou hij er tussen staan ??? zou het fijn vinden tickets te winnen !!! groetjes, stine@telenet.be

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Anka 35jaar
  Eline 5 jaar bijna 6 eind augustus
  Johnny 36jaar
  We zouden graag eens gaan en dan met Kevin de bruine of elsa of eender wie gaan op de foto zijn nog nooit kunnen gaan dus misschien nu wel😁

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tjorbe bijna 9 jaar zou het wel tof vinden om te poseren bij de voetballers en de acteurs van Fc De Kampioenen :-)
  En de rest van het gezin gaat even hard meegenieten natuurlijk ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Linda Vandecasteele , Hier een oma van 55 jaar en ben een grote ABBA fan , k'ben benieuwd of ik hen beeldengalerij van het Zandsculpturenfestival zal tegenkomen , mooie actie , i liked & shared

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Als ik terug denk aan mijn tijd mijn idool was de spice girls hopelijk staan ze ertussen en win ik de tickets dan ziet mijn zoontje ook eens waar wij fan van waren vroeger

  BeantwoordenVerwijderen
 6. God ja lijkt mij tof eens te doen met mijn4kids en echtgenoot !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mijn dochters van 5 en 8 jaar zouden wel met k3 of ghost rockers op de foto willen (en ook wel met héééél disneyland vermoed ik ;-) ) Ikzelf wil wel eens poseren met Tina Turner !!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Britt 22
  Ik zou het enig vinden om tussen de 600 foto's van Niels Albert en slechts enkele foto's met hem samen, een nog originele foto van hem in zand te hebben. Hij was gewoon fantastisch en mag zeker pronken naast Sven Nys, de twee Tremelonaars :) Zou zalig zijn! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Vandaele bernadette15 juli 2016 om 01:55

  Is er nog een plekje vrij voor Albert Einstein?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mijn man zou graag een fototje hebben van ons zoontje bij zijn 2 helden. Messi en Ronaldo :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Tim (6) en Daan(3) zijn mega-fan van Kevin De Bruyne, terwijl de mama graag eens zou kennismaken met Sir Anthony Hopkins! De papa zal waarschijnlijk graag eens stoppen bij Catherine Zeta-Jones!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Zonet werden op de Facebookpagina de uitgekozen proefkonijntjes bekendgemaakt. Dit zijn ze: Saartje Vuylsteker, Monica Hausberg, Eline (gereageerd op blog zelf), Kamiel Van Nuffelen, Linda Vandecasteele, Cas Role, Hilde Schepens, Mathieu Huysentruyt, Xander Kempf, Felice Lambrechts en Sarah Veeckman. Dus Anka: neem je snel contact op via getestopkinderen@gmail.com? Ben je er niet bij? Geen paniek, in augustus doen we nog eens net hetzelfde. Dan geven we weer 50 vrijkaarten weg! Hou de blog in de gaten!

  BeantwoordenVerwijderen