Nog even, nog heel even, en de voetbalgekte barst weer los. Ons Belgisch Nationaal elftal neemt deel aan het EK 2016. Het wereldkampioenscha...

Supporteren doe je in stijl

Nog even, nog heel even, en de voetbalgekte barst weer los. Ons Belgisch Nationaal elftal neemt deel aan het EK 2016. Het wereldkampioenschap in Brazilië bracht een ongeziene Rode Duivels-gekte. We bereiden ons dus maar beter goed voor, samen met Carrefour.

We werden door Carrefour, officiële sponsor van de Rode Duivels, gevraagd om een supporterskit uit te testen. Vandaag ging ik het pakketje afhalen in het postkantoor. Een cadeautje voor de hele familie:
* een T-shirt voor papa (€ 19,90)
* een T-shirt voor mama (€ 19,90)
* een T-shirt voor Elien
* 2 sets van 2 opblaasbare clap-claps (€ 0,80/stuk)
* opblaasbare maracas (€ 2,50)
* duivelhoorns (€ 1,90)
* pruik (€ 4,90)

En dat blijkt slechts een kleine selectie te zijn uit het uitgebreide assortiment van de Belgian Red Devils Fan Shop bij Carrefour. Er is nog veel meer: zonnescherm, cape, spiegelkappen, make-upkit, kinderponcho, paraplu, ballen, ...


Wat zijn we blij met deze supporterskit! De meisjes testten woensdagnamiddag direct alles uit. En er is meer: Carrefour daagt de bloggers uit om te tonen dat ze de grooootste fans zijn van de Duivels. Hoe we dat kunnen bewijzen? Met een foto. Even denken... Wat zouden we kunnen doen? Een shoot op het voetbalveld? Mja, het is te nat buiten. Dan maar binnen!

De vlaggetjes worden klaargelegd. Lore trekt mama's shirt aan en Elien draagt een kindershirt van 6 jaar. Ze moet nog 5 worden, maar dit T-shirt past perfect. Het zijn dus eerder kleine maatjes. De clap-claps worden opgeblazen. Even zoeken hoe het moet. Rietje erin en blazen maar. Handig! Elien zet haar duivelse oortjes op. En op dit moment dachten we nog dat de maracas een toeter was. :-) België heeft het EK nog nooit gewonnen, maar wij hebben er goede hoop op! Komaan, Rode Duivels! We gaan voor niets minder dan de overwinning!Wel grappig, zo'n shoot! Lore heeft een zwak voor schoenen. Voetbalschoenen die véél te groot zijn? Geen probleem voor haar. Ze vindt het te gek! Ze mag nu het shirt van Elien even aantrekken. Het is iets te ruim, maar het gaat eigenlijk wel. De clap-claps zijn leuke items. Ze slaan ermee op los. En wat het tofste gadget van allemaal is? De pruik, die komt met stip op de eerste plaats! Ze is ook echt wel geweldig. Toen Lore de pruik voor het eerst opzette, zei ze: 'Nu lijk ik op de mémé!' (mijn grootmoeder mét krullen).


"Mama, mag ik nu buiten gaan voetballen?", vroeg Lore wat later. Dat het gras nat was, vond ze niet zo erg.


Mama hing ondertussen de vlaggetjes op in de living. Zo hingen ze al klaar voor de match van gisterenavond, tegen Finland. Toen papa thuiskwam, trok hij meteen z'n shirt aan. De volwassen T-shirts zien er trouwens heel leuk uit. Mijn T-shirt is rood met geel logo. De schouders en mouwen zijn afgewerkt met zwart-gele accenten. Het T-shirt van papa is zwart met een speelse rode lijn en het gele logo. Wij supporteren voortaan in stijl!Ohja, je wil natuurlijk nog graag weten wat we kunnen winnen als we door de jury uitgekozen worden tot één van de groooootste fans? Dan winnen we 4 tickets voor de match van zondag 5 juni tegen Noorwegen. Op zondagavond kruipen de meisjes normaal gezien vroeg in bed. Maar voor de Rode Duivels kunnen we misschien wel eens een uitzondering maken? Duimen jullie mee?Meer weten?
https://levevoetbal.be.carrefour.eu/merchandising

1 reacties: