De zomervakantie komt eraan. Heerlijk buitenspelen. Niets zo fijn als spelen in eigen tuin. Decathlon heeft veel pijl en op zijn boog om er ...

Proefkonijn gezocht: Met pijl én boog

De zomervakantie komt eraan. Heerlijk buitenspelen. Niets zo fijn als spelen in eigen tuin. Decathlon heeft veel pijlen op zijn boog om er een onvergetelijke zomer van te maken!


Hier brachten we een overzicht van de leukste items voor komende zomer van Decathlon. Ter land, ter zee of in de lucht?

Schiet raak met de Softarchery set van Geologic. Veilig boogschieten tussen 5 en 10 meter. Richt de pijlen met zuignappen op de schietschijf, veilig en voor alle leeftijden.

Deze zelfdragende schietschijf bevat 1 boog voor links- en rechtshandigen en 2 pijlen. Makkelijk te gebruiken, makkelijk te transporteren (de boog en pijlen kunnen opgeborgen worden in de schietschijf zelf) én veelzijdig. Wat wil je nog meer? Raak schieten uiteraard!Getest op kinderen zkt een proefkonijn dat z'n pijlen wil richten. Iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat! Vermeld je naam, leeftijd en vertel op wie/wat jij je pijlen deze zomer zal richten. Dat kan via een reactie hieronder of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Reageren kan tot en met dinsdag 28 juni.

De Softarchery set is te koop bij Decathlon voor € 49,99.
 

Meer weten?
http://nl.decathlon.be//set-boogschieten-softarchery-

Het product wordt naar je thuis verzonden. Je mag het product na het testen gewoon houden, in ruil voor een verslag en foto's.

1 reacties: