Barbie, een poppemie zonder actie? Hmmm... dan zag je de geheim agenten van Barbie™ en het Geheime Team nog niet. Tijd voor actie en gloedni...

Barbie™ en haar Geheime Team

Barbie, een poppemie zonder actie? Hmmm... dan zag je de geheim agenten van Barbie™ en het Geheime Team nog niet. Tijd voor actie en gloednieuwe avonturen! Het Geheime Team, Elien, Lore, Lia, Stella, Linn, Ellie en Camille, test Barbie™ grondig uit!


Zag je de avontuurlijke actiefilm "Barbie en het Geheime Team" al? Barbie™ speelt er een turnster die samen met haar vriendinnen Teresa™ en Renee™ geheim agent wordt. De drie gaan van de gymzaal naar de stad, en de hele wereld rond, om een beruchte inbreekster te stoppen. Deze geheim agenten zijn klaar voor hun missie en halen maar al te graag hun geweldige moves en stijl boven. Wat Elien en Lore van de film vonden, lees je hier

Thuis kan je zelf in actie schieten met de Barbie® Geheim Agent pop van Barbie en het Geheime Team. We waren benieuwd naar de coole moves en stijl. Elien en Lore kozen nog enkele andere proefkonijntjes uit: Camille en Lia met haar zussen Stella, Linn en Ellie.



Barbie® deinst nergens voor terug in haar iconische heldenoutfit uit de film: een strakke paarse bodysuit met passend rokje (niet verwijderbaar) en een roze riem. Haar paarse laarzen zijn echt supercool! Wanneer ze zich moet vermommen, doet ze dat in stijl! Een satijnzachte roze regenjas met glitterdetails en een roze zonnebril zijn de perfecte accessoires voor deze stijlvolle geheim agent. We hebben al heel wat Barbies in huis, maar Lore vindt deze toch de allercoolste. Haar paarse bodysuit zorgt ervoor dat ze altijd mooi gekleed is. De andere Barbies lopen bij ons toch vaak naakt rond. Uitkleden gaat vlot, maar het lukt Lore nog niet goed om de poppen weer aan te kleden. Geen probleem bij deze pop. Elien moet helpen om de roze glitterjas aan te trekken. Wat is ze dan blits! Wat Lore ook erg leuk vindt, is de roze streep in de blonde haren. Ze heeft het nog niet gevraagd, maar ik verwacht het één van de dagen: "Mama, krijg ik ook zo'n roze streep in mijn haren?" Ik zag het haar al denken...


Als het tijd is voor een snelle ontsnapping plug je de bijgeleverde spionnentool (de G.L.I.S.S. tool uit de film) in de opening op haar rug en ze komt in actie! Deze tool is voor Lore nog wat te moeilijk, maar voor Elien geen enkel probleem! Ze klikt de Barbie vast en laat ze de coolste radslagen maken. Hoe? Door de tool op de grond te plaatsen en zo heen en weer te schuiven. Radslag, voorwaarts of achterwaarts, draaien, handstand, ... het lukt allemaal! Elien vindt het supercool. Dit is dus geen Barbie zoals alle andere! Deze heeft wel degelijke coole moves!


De sportieve motorfiets zorgt voor nog meer actie. De moto is uitgevoerd zoals Lore het graag ziet: roze frame en "verchroomde" accenten, een verwijderbaar paars zijspan waarin de puppy past. De pop klikt vast op de moto, erg handig. Je kan de moto rechtzetten, op de poot, of laten rondrijden. Barbie moet, net zoals Lore op haar fiets, haar helm opzetten. Een roze natuurlijk. Wat dacht je? De moto is erg mooi afgewerkt, de stickers zorgen voor zelfs de kleinste details.


De avontuurlijke Renee™ ruilt haar strakke spionnenoutfit voor een schitterende blauwe galajurk. Wat was Lia blij toen Renée met de Post aankwam. "De doos kon niet snel genoeg open om met de pop te spelen", vertelt mama Kim. Wat Lia van haar nieuwe Barbie® vindt? Daar is ze heel duidelijk over: "Ik vind ze mooi, mooi, mooi, mooi, mooi!" Haar 3 zussen Stella (6 jaar), Linn (5 jaar) en Ellie (3 jaar) konden dat alleen maar beamen


Als accessoire neemt Renée een abseilrugzak (niet afneembaar) mee, waarmee ze maar liefst 30 cm kan vallen en klimmen! "Leuk dat je ze kan veranderen! Ze heeft en super coole tas. Ik heb er al elke dag, sinds we ze hebben, mee gespeeld."


"We hebben samen bergen beklommen om de boeven te pakken, we zijn naar een vecht-bal geweest waar ook boeven waren die we moesten vangen en we hebben ook samen op de trampoline gespeeld." 2 handen op één buik, je hoort het!



Teresa™ verandert van een vermommingsexpert uit de film in een glamoureuze partygirl. Camille kende deze reeks van
Barbie® nog niet, maar is altijd geïnteresseerd in nieuw speelgoed en was dan ook erg blij dat ze proefkonijn mocht zijn. "Toen de Barbie® arriveerde, stond Camille te popelen om ermee te spelen", vertelt mama Loes. 



Het dienblad en de spionnenzonnebril zijn de perfecte accessoires voor Teresa. "De Barbie® is in een wip omgetoverd van dienster naar spionne. Allebei de kleedjes zijn mooi, maar als spionne (in het paars) ziet Camille ze het liefst. De plateau met glaasjes zou in principe mooi op haar arm moeten blijven staan, maar dat lukt niet echt. De zonnebril blijft dan weer wél goed op haar hoofd staan, wat we niet hadden verwacht. De Barbie® ziet er stoer uit met haar zonnebril en paarse haarlok."


Opvallen doet ze door haar fantastische spinkicks wanneer je op de hendel drukt! "Deze speciale 'move', waarmee ze haar tegenstander zo tegen de grond werkt, heeft natuurlijk het meeste succes! Alle andere Barbies hier in huis moesten er al aan geloven!" Teresa en Camille zijn duidelijk dikke vriendinnen! Dat weet ook kleine broer ondertussen al.



De personages uit Barbie™ En het Geheime Team zijn verkrijgbaar in de meeste speelgoedzaken. De adviesprijs is € 26,99.


Meer weten?
http://kids.barbie.com/nl-nl