We werden onlangs door Mattel en Universal Pictures uitgenodigd voor de première van de nieuwe spannende Barbie film "Barbie en het Geh...

Barbie en haar geheime agenten Elien & Lore

We werden onlangs door Mattel en Universal Pictures uitgenodigd voor de première van de nieuwe spannende Barbie film "Barbie en het Geheime Team". Wij mochten de nieuwe animatiefilm, die op dvd uitkwam, op het grote scherm uittesten.

Dress code? Barbie Geheim Agent uiteraard. Na wat opzoekwerk op Google beslisten we om Elien om te toveren tot inbreker én geheim agent Kat. Lore werd, mits wat verbeelding, Barbie Geheim Agent. 


Voor de filmpremière ontdekten we het 'secret agent' opleidingscentrum. Elien en Lore werden er omgetoverd tot assistenten van Barbie Geheim Agent. Ze kregen een laagje schmink en probeerden de laserstralen te ontwijken in de donkere kamer. Papa paste voor de schmink, maar haalde halsbrekende toeren uit om niet geraakt te worden door de laser. Helaas, hij werd verschillende keren geraakt!Jules was dat weekend bij ons op bezoek. Zo'n portie girlpower, dat had hij waarschijnlijk niet verwacht. Maar hij genoot er zichtbaar van! Wat een geheim agent zoal nodig heeft? Allerlei hoogtechnologische snufjes om de vijand te bestrijden, zoals een armband met allerlei spectaculaire functies.


En een verrekijker om de vijand al van ver te zien aankomen. Elien en Lore vonden het geweldig om deze leuke gadgets zelf in elkaar te knutselen.


Ohja, de film: daarvoor kwamen we natuurlijk! De meisjes werden verwend met een grote pot popcorn én een drankje. Ze nestelden zich in een zachte zetel, klaar voor 72 minuten Barbie. 

Barbie en haar beste vriendinnen Teresa en Renee transformeren van hardwerkende gymnasten naar een geheim team in dit spannende avontuur! Hun verbazingwekkende gymnastiekvaardigheden vallen op bij een geheim team, al snel volgen de meiden aanwijzingen om een edelsteen stelende dief te vangen. Kunnen zij met hun high-tech gadgets, glam vermommingen en schattige robo-huisdieren bewijzen dat intelligentie en teamwork de missie kunnen volbrengen? Het is girlpower tot het einde! Elien zit van begin tot einde op het puntje van haar stoel. Ook Lore kijkt erg geboeid, ook al is het voor haar soms nog wat moeilijk te begrijpen. Halfweg de film is haar popcorn op en komt ze op mama's schoot zitten om verder te kijken. Elien was fan van Barbie zelf. "Die kan nogal turnen, hé mama." Lore vond inbreker Kat het leukste personage. Barbie nam het, samen met haar 2 vriendinnen, op tegen de inbreker. Door de actie en de spanning is het geen typische roze-Barbie-meisjes-film. Dankzij de nodige portie megabytes, drones, hoogtechnolische uitvindingen en gadgets zat ook papa geïnteresseerd te kijken. De film is dus zeker ook geschikt voor jongens én papa's. 

Barbie en haar vriendinnen beleven de wildste avonturen op hun moto's, in het musea, in de keuken vermomd als opdiensters, op het galabal, ... Elien was helemaal in de ban van hun galakleed toen ze vermomd als gasten naar het feest gingen. "Zo'n kleed wil ik ook!"

Deze Nederlands gesproken film duurde 72 minuten, zonder pauze in ons geval. Helemaal geen probleem voor Elien. Integendeel, ze vond het jammer dat de film gedaan was. De film is ideaal vanaf 4 jaar. Lore was eigenlijk net nog te klein, maar keek toch flink mee. Thuis kan je de film natuurlijk in verschillende keren bekijken, moest 72 minuten te lang zijn voor je kinderen.

Na de film werden we uitgenodigd op de secret agent afterparty. De roze loper werd uitgerold en we kregen cupcakes van échte Barbies!


Met cupcakes kan je ons altijd versieren. Barbie of niet :-) 
De meisjes knutselden verder. Papa en Elien bedienden zelf een drone, net zoals Barbie in de film. Al lukte dat bij Barbie precies toch beter?


En we speelden daarna nog lekker verder in het Barbie-dorp. Op het einde van de avond waande mama zich heel even Barbie, toen ze haar geheime wapens moest bovenhalen om de meisjes mee naar huis te krijgen.


We gingen naar huis met een leuke Barbie goodiebag, met onder meer een Barbie dvd. Maar aangezien we thuis geen dvd-speler hebben, is het misschien een leuk idee om de dvd binnenkort weg te geven via de blog?


Je kan de dvd Barbie en het Geheime Team aankopen voor de adviesprijs van € 15,99.Kom zelf in actie met de Barbie® Geheim Agent pop van Barbie en het Geheime Team! Binnenkort geven we er enkele weg op de blog! Hou ons goed in de gaten.


Meer weten?
http://tinsel.tv/barbie-en-het-geheime-team-barbie-spy-squad/

0 reacties: