De nieuwe zomercollectie van J&JOY neemt je mee op een avontuurlijke reis naar een idyllisch eiland, vol energieke kleuren, tropische ...

Say yes to new J&Joy adventures

De nieuwe zomercollectie van J&JOY neemt je mee op een avontuurlijke reis naar een idyllisch eiland, vol energieke kleuren, tropische prints en verfijnde materialen. Onder het motto 'Say yes to new J&Joy adventures' heeft het Belgisch kledingmerk ook nieuwe accessoires aan het assortiment toegevoegd.

Stoere jongens wanen zich op een expeditie door het tropische regenwoud: jungle prints en palmbomen troef dit seizoen! Met iconische kleuren en een grote keuze aan T-shirts, (zwem)shorten en kleurrijke polo's heeft J&Joy alles in huis om met een casual outfit de kust onveilig te maken. Nieuw deze zomer zijn de vintage petten, vrolijke sokken en leuke flip flops: beschikbaar in verschillende stijlen en kleuren. Deze zomer wordt epic!


Bali vormt de paradijselijke setting en inspiratiebron van deze fleurige meisjescollectie. Dit Indonesisch eiland overtreft je dromen met roze en gele snoepkleuren, flower power prints en tropical peach outfits. Met de nieuwe koddige jumpsuits, felle flipflops en shiny slip-on sneakers springen meisjes deze zomer gegarandeerd een gat in de lucht! 


Ons favoriete meisjesstuk voor komende zomer? Dat is zonder twijfel dit speelse kleedje. De combinatie van een polo en een kleedje geeft dit stuk een extra troef. Het kleedje oogt fris en nodigt uit om te ravotten, maar is tegelijk erg stijlvol. De zilverkleurige schoentjes passen er perfect bij!


Voor de jongens mag het wat stoerder. Wat denk je van deze leuke polo mét palmboomprint in combinatie met de kleurrijke short. De bijpassende schoen maakt deze outfit helemaal af. Sunny beach, here we come!





Meer weten?
http://webshop.jn-joy.com/nl/