Ken je Thomas De Stoomlocomotief en zijn ...

Vier mee met Thomas De Stoomlocomotief

Ken je Thomas De Stoomlocomotief en zijn vriendjes Percy, James, Gordon? Samen beleven deze kleurrijke locomotieven onvergetelijke avonturen. Dit jaar vieren Thomas De Stoomlocomotief en zijn vrienden een speciale verjaardag, want ze blazen 70 kaarsjes uit! En jij kan deze herfstvakantie meevieren...

Thomas en zijn vrienden zagen 70 jaar geleden het levenslicht. Ze zijn het geesteskind van de Engelsman Wilbert Awdry, die de verhalen schreef voor zijn zoontje. Het puffende geluid van voorbijrijdende stoomtreinen inspireerde hem tot het bedenken van de blauwe locomotief Thomas en zijn sidekicks die het ene dolle avontuur na het andere beleven. 70 jaar en heel wat spannende verhalen later zijn Thomas en zijn vriendjes nog altijd springlevend: hun belevenissen zijn te volgen in boekvorm, via uitzendingen op VTM KZoom, en er is natuurlijk tal van leuk Thomas & Friends speelgoed. Goed voor uren lees-, kijk- en speelplezier!



Thomas De Stoomlocomotief en zijn vriendjes willen hun verjaardag natuurlijk op gepaste wijze vieren met al hun fans. Iedereen kan Thomas De Stoomlocomotief & co daarom nog tot en met dinsdag 10 november bezoeken in het Centraal Station van Antwerpen.


Tijdens dit bezoek kan je mee op avontuur: je kan er naar hartenlust spelen in de grote trein met speeltafel of helemaal opgaan in de wondere wereld van Thomas tijdens DVD-vertoningen.



Thomas & Friends fans maken kans op tal van leuke prijzen met de kleurwedstrijd. Haal je kleurplaat op aan de Thomas stand in het Centraal Station of print ze zelf thuis af. Je kan de kleurplaat
hier downloaden. Misschien win jij één van de 200 prijzen: een gouden Thomas treintje, een speelset, puzzel of tal van andere leuke goodies!


Het Thomas & Friends promoteam is aanwezig op:
* woensdag 4 november
* zaterdag 7 november
* zondag 8 november 
En Thomas? Die is er altijd (tot en met 10 november)!


Meer weten?
www.thomasandfriends.com/nl-be

Foto's?
www.thomasandfriends.com