Er is niets oprechter dan een kind dat speelt. Net zoals er niets efficiƫnter is dan een kind in actie om de kwaliteit van een kledingstu...

Petit Bateau, For serious kids

Er is niets oprechter dan een kind dat speelt. Net zoals er niets efficiĆ«nter is dan een kind in actie om de kwaliteit van een kledingstuk te testen. Petit Bateau lanceerde vorige week haar nieuwe campagne "The Mini Factory". 

Met de nieuwe videoclip "The Mini Factory" lanceert Petit Bateau een nieuwe signatuur: «For serious kids». GeĆÆnspireerd door de toewijding en creativiteit van kinderen, nodigt de film uit een energieke wereld te ontdekken waar de Petit Bateau kleding aan zware beproevingen wordt onderworpen. Een fantasierijke fabriek, beheerd door de achtjarige Max die zijn werk au sĆ©rieux neemt.


De clip is een knipoog naar de verbeelding van kinderen en put inspiratie uit de Petit Bateau fabriek gelegen in Troyes, waar ieder kledingstuk het resultaat is van een perfect evenwicht tussen fantasie en kwaliteit. Een engagement dat ook erg au sĆ©rieux wordt genomen. 


Klik hier om de videoclip te bekijken. Ook benieuwd naar de making-of? Die vind je hier


Meer weten?